середу, 9 листопада 2011 р.

Вперше в Україні відбудеться наймасштабніший студентський турнір зі Scrabble




З 14-го листопада до 14 грудня 2011 року в м. Києві проходитиме наймасштабніший Студентський турнір з Scrabble — захоплюючої настільної гри зі складання слів  літерами української абетки. Гасло турніру - “Розумним бути вигідно”.
Понад 10 000 студентів будуть змагатись за звання найрозумніших, найкреативніших та найшвидших студентів-знавців української мови. Переможцями стануть більше 400 команд студентів, яким вдасться зібрати українські слова, отримавши найбільшу кількість балів.

До участі у турнірі з Scrabble запрошуються усі бажаючі студенти вищих навчальних закладів Києва. Збирай свою команду з 4-х учасників та реєструйся для участі у турнірі на сайті playcafe.com.ua, або реєструйся сам (команда буде сформована на місці гри).  Реєстрація та участь у турнірі безкоштовна. Розклад та час проведення ігор відбіркового турніру дивись на playcafe.com.ua

Кожного дня з 14 листопада до 9 грудня проходитимуть відбіркові турніри з настільної гри Scrabble на базі вищих навчальних закладів Києва та за найбільшою сумою балів обиратимуться 3 команди-переможці дня. Відбіркові змагання будуть проходити на базі провідних вищих навчальних закладах Києва: КНЕУ, НПУ ім. Драгоманова,  НАУ, ВУРЛ «Україна» та КНЛУ.

Кожен учасник турніру отримує яскраву фотосесію, гарантовані подарунки та солодкі призи від організатора турніру Scrabble, інтелектуального партнера PocketBook та hand-made партнера «Штуки».

Інтелектуальний партнер турніру Pocketbook підготував супер-призи для команд-переможців супер-фіналу, де змагатимуться найсильніші команди:
-        1 місце: 4 планшети PocketBook A 10”
-        2 місце: 4 електронні книжки PocketBook Pro 902
-        3 місце: 4 мобільні телефони

Учасники турніру зможуть довести, що український студент – це розумна, інтелігента людина, яка знає та поважає рідну мову та вміє весело проводити час.

Організатори Турніру: Scrabble, Play café,  Всеукраїнська Студентська Рада, Студентська Рада Києва

Інформаційні партнери: Business.People, SMM Group


Популярные сообщения