вівторок, 8 січня 2013 р.

Здійсни свій бізнесовий Upgrade


Що, якщо ми розповімо тобі, як вже через три місяці реалізувати бізнес-проект твоєї мрії?
         - Тобі 20-27, ти вже почав свій бізнес, але не можеш нормально розгорнутися і почати   заробляти стільки, скільки хотілося б. Зависаєш над дрібницями, а хочеться рухати гори?
        - Або може ти з тих, хто звик змінювати світ навколо себе і витрачаєш на це усю свою енергію. З’їв собаку на проектах соціального спрямування, але втомився працювати на усіх, крім себе?
       - Ти схопив зірку і не по дитячому розкручуєш свої проекти. Але знаєш, що можна краще і більше і шукаєш когось, хто тобі допоможе в цьому?

Впізнав себе у одному з цих пунктів? Тоді досить борсатись у піску, приєднуйся до понадсвітлових швидкостей Upgrade.

Upgrade – це БЕЗКОШТОВНА трьохмісячна програма культивування успіху, особистісного та бізнесового розвитку. Це проект для тих, хто не бачить перешкод і завжди знаходить як виконати поставлену ціль. Ми чекаємо тих, хто відчуває ринок, має досвід у продажах або просуванні і вже зараз готовий змінити світ на краще.

Що конкретного ти зможеш узяти з участі в проекті?
      - Практичні техніки та алгоритми роботи від найкращих тренерів та бізнесменів України (PR, маркетинг, продажі, НЛП, управління фінансами та багато іншого);
      - Перезавантаження світогляду, після якого і море буде по коліна, і перший мільйон поруч;
      - Команду таких же як і ти бізнес-зірвиголів, з якими пройдеш вогонь, воду і супермаштабний проект, який зможеш запропонувати сам;
      - Набір корисних звичок, які зламають побутове порочне коло і відкриють тобі шлях до успіху;
      - Гроші, зароблені у твоєму новому проекті (скільки саме – залежатиме від тебе);
      - Можливість змінити світ вже сьогодні.


Upgrade – це 24 зустрічі з тренерами, 90 днів роботи з коучем, 3 інтенсивні навчальні вікенди і сотні годин праці над проектами. Це авторська методика роботи, створена засновниками проекту на основі власного бізнесового та тренерського досвіду, а також численних наукових досліджень.
Реальна ціна участі в аналогічних проектах закордоном складає до 10000$. Тільки у нашій програмі ти можеш отримати все це АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНО.

Всього за три місяці програми Upgrade учасники попередніх наборів реалізували такі вибухові проекти як Best Food Fest  конференція Raise It, Anti-Stress Fest, Hobby Day та інші. Це тисячі відвідувачів, сотні тисяч гривень бюджетів та мільйони людей, проінформованих про ці заходи.

Зустрічі відбуватимуться з 2 лютого до 28 квітня щовівторка та щочетверга з 19:00 до 23:00 у офісі Upgrade неподалік метро Кловська. Також в рамках програми відбудеться три інтенсивних вікенди, обов’язкових для відвідання: 2-3 лютого (початок проекту), 16-17 березня (аналіз середини проекту), 28 квітня (закінчення).

Це розриває мозок, приваблює успіх і до того ж це повністю безкоштовно. РЕЄСТРУЙСЯ ПРЯМО ЗАРАЗ і поборись за участь разом з десятками молодих бізнесменів, які вже зареєструвалися на програму. 

p.s. Дякуємо нашим партнерам з порталу ХХХ, які допомагають прокачувати  своїх читачів вже зараз;) 

Є питання?
Дзвони: 067 539 82 40
Пиши:  gayworonskaya@mail.ru
Заходь: upgrade-yourself.com.ua

Популярные сообщения