вівторок, 30 квітня 2013 р.

19.05, Український DrumSTRONG 2013



Реєстрація: http://www.businessua.net/p/1905-drumstrong-2013.html
Вартість: 

  • 100 грн. (учасники без барабану)
  • 50 грн. (учасники  з барабаном)


Початок о 12.00.
Ліцей №100 (вул. Покровська, 8, Подол)

Сотні рук дружно вибивають барабанні ритми, сотні облич світяться усмішками, сотні людей об’єднані радістю та бажанням робити добрі справи.  Це DrumSTRONG – міжнародний благодійний рух що з допомогою універсальної мови – ритму етнічних барабанів – об’єднує людей у боротьбі з раком.  Запрошуємо і вас приєднатися до свята дружби та надії – благодійної акції «Український DrumSTRONG 2013» - що збиратиме кошти на допомогу відділенню дитячої онкології Національного інституту раку.

19 травня о 12.00 ми зберемось у великому барабанному колі і гратимемо, безупинно підтримуючи ритм - символ надії та життя, що не змовкатиме жодної миті упродовж усього фестивалю. 

До 18.00 всі охочі можуть прийти та приєднатись до барабанного кола, послухати виступи київських гуртів Звучі Дочі, Cloud Jam, GoDoPaTa Kids, потанцювати під звуки живих барабанів. Традиційно Український DrumSTRONG пропонує насичену і цікаву програму для дітей, які зможуть не лише досхочу пограти на всіх видах етнічних барабанів, а й взяти участь у майстернях із живопису, виготовлення музичних інструментів та створення пластилінових мультиків! 

Одночасно з нами барабани звучатимуть у Токіо, Римі, Найробі, Ванкувері, Лос-Анджелесі - DrumSTRONG об’єднає однодумців по всьому світу, аби нагадати, що не існує чужих проблем і ми сильні, лише тоді коли разом. 

Тож запрошуємо провести день у світлій та радісній атмосфері, зарядитись позитивними емоціями та допомогти тим, хто цього дуже потребує (на зібрані під час акції кошти будуть придбані препарати для відділення дитячої онкології Національного інституту раку).

Веб-сайт події: http://drumstrong.org.ua/

Акція відбувається за підтримки школи етнічних барабанів GoDoPaTa, дитячої студії пластилінової анімації «4 друга», Художньої Майстерні Креативного Мислення, агенції інтернет-комунікацій PRoSMM, Творчого об’єднання «ЯКуба», BusinessPeople та SMMGroup, нічного клубу «МАНІЛОВ».

За додатковою інформацією звертайтесь:

Смолянінова Катерина
093 442 48 45
098 545 13 12
art-ekaterina@mail.ru

Популярные сообщения