вівторок, 18 листопада 2014 р.

П’ятий Український Інвестиційний Форум


Від імені Асоціації інвестиційних професіоналів CFA Society Ukraine дозвольте запросити Вас до участі у «П’ятому Українському Інвестиційному Форумі: Еволюція після Революції», що відбудеться 20 листопада 2014 р. у Fairmont Grand Hotel Kyiv за адресою: м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 1. Щорічний інвестиційний Форум, організований CFA Society Ukraine, є експертною платформою для спілкування управлінців найбільших українських компаній, банків, представників інвестиційних фондів та регуляторів. CFA Society Ukraine є неприбутковою організацією, яка об’єднує інвестиційних професіоналів, а щорічний Форум - некомерційним заходом. Це дозволяє зберігати незалежність від прямого корпоративного та політичного впливу, а також запрошувати відомих спікерів і створювати виключно сприятливі умови для спілкування.

Серед основних тем – програма реформ в Україні, інтеграція з ЄС, питання безпеки, економічні прогнози на 2015 рік від провідних економістів, нові інвестиційні виклики для України, потенційні джерела фінансування українського бізнесу. В особливому фокусі цього року буде Угода про асоціацію з ЄС і можливості, що отримає український бізнес завдяки доступу до європейських ринків боргового та акціонерного капіталу.

Серед цьогорічних спікерів на Форумі свою участь підтвердили:    
Валерія Гонтарева • Голова, Національний банк України
Дмитро Шимків  • Голова, Виконавчий комітет Національної ради реформ
Ян Томбінскі • Посол, Голова Представництва ЄС в Україні
Чімяо Фан • Директор у справах України, Білорусі та Молдови, Світовий банк
Жером Ваше • Постійний представник в Україні, Міжнародний валютний фонд
Владислав Рашкован, Член правління, Директор Департаменту стратегії та реформування, НБУ
Слава РабіновичДиректор, Diamond Age Capital Advisors
Дмитро Тарабакін • Керуючий директор, Dragon Capital
Тімоті Еш • Керівник відділу аналізу ринків, що розвиваються, Standard Bank

Офіційний спонсор Форуму – компанія «Делойт». Юридичний спонсор – Dentons. Інтелектуальний партнер – VoxUkraine. Генеральний інформаційний партнер – ІА «Інтерфакс-Україна». Генеральний медіа-партнер – журнал «Новое Время Страны». Генеральний ТВ-партнер – «5 Канал». Аналітичний партнер – «Український тиждень».

Представникам спонсорів та партнерів Форуму надається знижка 20%.

Робочі мови Форуму: англійська та українська (синхронний переклад). Реєстрація відкрита до 19 листопада 2014 року включно. Будь-ласка, скористайтесь наступними посиланнями:
Прямий перехід до форми реєстрації:  www.bit.ly/UIF14
Сторінка Форуму: www.uif.cfaukraine.org

У разі виникнення запитань звертайтесь до Анни Анзіної, Адміністративного Директора CFA Асоціації України, електронна адреса: anna.anzina@cfaukraine.org або за телефоном/факсом +38 044 221 58 19 чи телефоном +38 098 621 87 00. (Прохання, не відповійте безпосередньо на цього листа!)

Ми сподіваємось зустріти Вас на П’ятому Українському Інвестиційному Форумі Асоціації інвестиційних професіоналів CFA Society Ukraine!

Популярные сообщения