вівторок, 22 грудня 2015 р.

29.12 - 17.01 «Різдвяна виставка»

Наприкінці кожного року всіх нас охоплює душевне піднесення і передчуття радісних змін. Перериваючи сірі, похмурі будні глибокої осені, у наше життя бурхливим вихором вриваються новорічні та різдвяні свята, несучи оптимістичний настрій, оновлення і надію.

Свято Різдва Христового, свято оновлення, близьке кожному з нас, несе з собою приплив свіжих творчих сил, впевненість у завершенні своїх задумів і починань. Святковий настрій передають у своїх творах і наші художники, які представляють власний творчий доробок на щорічній Всеукраїнській різдвяній виставці, що проходитиме з 29 грудня 2015 року по 17 січня 2016 року у виставкових залах Національної спілки художників України. Понад 400 творів різних жанрів, стильових, колористичних уподобань заполонили столичні виставкові зали, вражаючи глядачів неймовірним розмаїттям форм, барв і творчої уяви. На відміну від інших великих всеукраїнських мистецьких проектів, організатори – Дирекція виставок НСХУ – спонукали авторів до певних тематичних орієнтирів, пов’язаних з Новорічними і Різдвяними святами. Навіть символічно-абстрактні композиції так чи інакше втілюють зимовий настрій з своєрідним колористичним забарвленням. На нашу думку ця виставка один з найбільш вдалих тематичних проектів НСХУ останніх років, що підтверджується різнобарвною, мистецьки переконливою експозицією, яка об’єднує твори художників з усієї України. Сподіваємось, що для глядачів ця подія стане цікавою культурною складовою Новорічних та Різдвяних святкувань.

Чекаємо Вас на відкритті Всеукраїнської різдвяної виставки у виставкових залах Центрального будинку художника (Київ, вул. Січових стрільців, 1-5) 29 грудня о 16-00.

Створимо святковий новорічний настрій разом!

Виставка працюватиме з 29 грудня 2015 р. по 17 січня 2016 р. Вхід вільний


Акредитація за телефоном: 067 647-07-03, 272-11-88

Популярные сообщения