понеділок, 25 січня 2016 р.

4.02 Зустріч з бізнесом: «Закон про Публічні закупівлі прийнятий. Яких змін очікувати в 2016 році»

Команда системи публічних закупівель ProZorro та Міністерство економічного розвитку і торгівлі України раді повідомити, що у грудні 2015 року був ухвалений Закону «Про публічні закупівлі».

Тепер ProZorro стає обов’язковою для здійснення державних закупівель. Для бізнесу це означає відкриття величезного нового ринку, адже держава – це найбільший покупець країни.

ProZorro допомагає зробити державні тендери доступними для будь-якого бізнесу. Всі закупівлі, що проводяться в системі, можна простежити в режимі реального часу. А для участі не потрібно збирати безліч паперових документів – необхідні матеріали подає тільки компанія-переможець.


ДАТА: 4 лютого, четвер

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: «Майкрософт Україна», вул. Жилянська, 75, 4-й поверх, БЦ «Євразія»

Участь безкоштовна, але обов’язково зареєструйтесь, щоб потрапити на захід

Программа:
8:30 – 9:00 Реєстрація

9:00 – 9:30 Максим Нефьодов, заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України «Реформа Державних закупівель відбулася – Закон про Публічні закупівлі прийнятий. Яких змін очікувати в 2016 році»

9:30 – 10:00 Кристина Гуцалова, координатор ProZorro, проектний менеджер при Національній Раді Реформ. «Основні переваги системи для бізнесу та практичні поради, як перемагати в торгах»

10:00 – 10:30 Анастасія Ковальова, оператор електронних закупівель Міністерства оборони України «Кейс: скільки і як закуповує міністерство через систему ProZorro. Який бізнес запрошують до співпраці. Практичні поради»

10:30 – 11:00 Представник METRO Cash & Carry Ukraine “Кейс: як я почав користуватись системою ProZorro і що виграла моя компанія”

11:00 – 11:45 Іванна Мельник, керівник проекту торгівельного майданчику e-tender Анна Теселько, провідний спеціаліст відділу розвитку державних закупівель Zakupki.Prom.ua Олександр Колесник, менеджер PUBLIC BID

11:45 – 12:15 Олександр Стародубцев, директор Департаменту регулювання державних закупівель Міністерства економічного розвитку і торгівлі України «Система електронних закупівель ProZorro стає обов’язковою. Як зміняться об’єми закупівель та перспективи для бізнесу»

Популярные сообщения