середу, 20 грудня 2023 р.

AI Club Kyiv #5



 Учора, 19 грудня, у дуже затишному і креативному приміщенні під назвою Sense Hub Kyiv у самому центрі Києва, поруч з Будинком актора (спорудою 1900 р. відомого архитектора Владислава Городецького) відбулася п'ята зустріч AI Club Kyiv під керівництвом його співзасновника Дмитра Ткаченка, на якій зібралися активні бізнесмени і менеджери, web-розробники, а також студенти. Задачею було отримати задоволення від спілкування і обмін досвідом у спробах долучити можливості штучного інтелекту (ШІ) до своїх бізнесів, творчих напрацювань, також з метою просто розібратися як він працює. І які до нього є претензії.

Цікаво було почути і побачити конструктивні пропозиції щодо використання ШІ у таких сферах діяльності, як, скажімо, випічка хліба під замовника. Або присутність ШІ у роботі з бізнес-моделями, що працюють з еталонами і повинні їх дотримуватися.

В цілому зустріч пройшла в невимушеній теплій атмосфері й показала насамперед, що такі зустрічі офлайн потрібні, вони підштовхують до нових креативних кроків у саморозвитку і організації спільнот за інтересами в рамках події, й не тільки.

Ця подія відбулася й завдяки активній підтримці й участі в ній ГО "Міжнародний клуб ділових людей".

Популярные сообщения