понеділок, 22 січня 2024 р.

Міжнародний науково-практичний семінар “Комунальна сфера – сфера життя, складний шлях до успіху”

  Шановні колеги!

Організатори: ГО “Міжнародний клуб ділових людей” (Україна), ГО “Конвент керівників комунальних підприємств” (Україна), OP “LET’S SAVE UKRAINE” (Польша) запрошують Вас взяти участь у міжнародному науково-практичному семінарі “Комунальна сфера – сфера життя, складний шлях до успіху”, що відбудеться 25 січня 2024 року о 10:00 в рамках реалізації проєкту “Save Ukraine” у конференц-залі «Гольф Центр Київ» (https://www.golf-center.com.ua/uk/) (Україна м. Київ, Оболонська Набережна, 20).

Семінар присвячений актуальним питанням розвитку інфраструктури громад в Україні, зокрема водопостачанню та водовідведенню, теплопостачанню, поводженню з відходами та будівництву. Метою заходу є розбудова стосунків громад з експертним середовищем для комплексної відбудови України.

Запрошені до участі керівники та спеціалісти місцевого самоврядування, комунальних підприємств та вчені з міста Києва та Київської області. Очікується участь понад 70 осіб.

У Вас буде можливість зробити презентацію, представити зразки обладнання, роздати інформаційні матеріали, отримати контакти учасників семінару та дізнатися про потреби та основні завдання громад по відбудові.

Для прийняття участі в Міжнародно науково-практичному семінарі просимо ознайомитися з Публічним догором (оферта) за наступним посиланням: https://saveukraine.co.ua/wp-content/uploads/2024/01/Dohovir-oferty-3.pdf

Також для участі потрібно зареєструватися за наступним посиланням: https://forms.gle/MdLqJkcuF6rS3N3d9

Засновники семінару:

Громадська організація “МІЖНАРОДНИЙ КЛУБ ДІЛОВИХ ЛЮДЕЙ”  

Громадське обєднання “LET’S SAVE UKRAINE”

Громадське обєднання “Конвент керівників комунальних підприємств”


Популярные сообщения